Престиж Парк Резидънс – гр. София – вече в продажба и в очакване на Разрешение за строеж!

Съвсем скоро с разрешение за строеж и първа копка ще се сдобие и най-новият ни проект Престиж Парк Резидънс, гр. София, ж.к. Градина. 

Резервирани към момента са 75% от апартаментите в сградата. 

Отличната локация, с панорама към Витоша, луксозното строителство и добрите архитектурни решения са основните причини да изберете Престиж Парк Резидънс за свой дом.

Жилищната сграда е решена на десет етажа, състояща се от ресторант, офиси, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с площ от 60м2 до над 100 м2. Предвиден е подземент гараж и открити паркоместа.

Конструкцията на сградата е монолитна-стоманобетонна. Външните и вътрешни зидове ше бъдат изпълнени от тухли – WIENERBERGER Австрия, характеризиращи се с  висок коефицент на топлопроводимост.

Топлоизолационната система на сградата ще бъде изпълнена с топлоизолационен пакет Weber. Всички топлоизолационни системи на Вебер са сертифицирани и практически изпитани в независими лаборатории, при значително по-сурови условия от обичайните за България. Дограмата на сградата е предвидена да бъде 7-камерна Rehau.

Сградата ще бъде с луксозно завършени общи части от естествен камък и външни блиндирани врати. Асансьорът, който ще бъде монтиран е един от най-добрите в Европа – ORONA Испания, безшумен и високоенергийно ефективен. Строителната компания предлага завършване на довършителните работи на 100% с избрани материали от клиента. Фирмата-изпълнител гарантира стриктно спазване на всички гаранционни и извън гаранционни срокове съгласно Закона за устройство на територията.

Научете повече на сайта на комплекса http://prestigeparkresidence.bg/

Остави коментар

Call Now Button