19th Ave New York, NY 95822, USA

M Building

Модерна архитектура на жилищна сграда M-building е вдъхновена от съвременните тенденции в жилищното строителство.Сградата се отличава с стилна визия, чисти линии, проектирана с функционални разпределения и минимален процент общи части. Разгърната застроена площ (РЗП) на сградата е 11 070 кв.м, състояща сеот 6 етажа и три входа – „A“, „B“ и „C“. Разполагаме с едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, подходящи за обединение. предвидени са паркоместа и гаражи на партерен етаж и в сутерен, които дават възможност за охолно маневриране..

Всички апартаменти са с южно, югоизточно или югозападно изложение и с възхитителна гледка към Витоша и градината на M Building, което ви дава възможност за се наслаждавате на топлина и светлина във вашия дом през цялата година. Френските прозорци придават допълнителна ослънченост и естекика на жилищата, а отоплениети на сградата е решено посредством климатична система и газ

 

M-Building е с атрактивна локация, разположена в квартал Малинова долина зона с преобладаващо ново строителство, изцяло нова инфраструктура, модерна и комфортна градска среда. Ситуирана в близост до спирка на градски транспорт, бъдеща метростанция, магазини Fantastiko, Kaufland и дирекна връзка към Симеоново шосе, осигуряват удобно придвижване до центъра на гр. София и удобство за хората с динамично ежедневие.

Научете повече за проекта тук.

Остави коментар

Call Now Button