Услуги

Услуги, които Артстрой предлага

             Ние в строителна компания „Артстрой” се стремим да разберем философията на нашите клиенти, като определяме целите и разработваме стратегия за установяване на единно сътрудничество. Затова интегрираме организацията с нуждите и идеите на клиентите, като своевременно изглаждаме различията.

            Предоставяме пълен набор от строителни услуги, от началото на проекта до неговото въвеждане в експлоатация. Строителството се осъществява по международни стандарти, като гарантираме за високото качество на материалите, строителните дейности и довършителните работи.

Професионално консултиране в областта на строителството и реконструкциите – с радост ще  Ви помогнем в изготвянето на детайлен проект, който да отговаря на Вашите очаквания. Ще Ви дадем насоки и съвети на базата на дългогодишния ни опит и множеството успешно реализирани проекти.

Проучване и анализ – можем да бъдем полезни не само в частта свързана със строителство, но и в пълната документалната обезпеченост на всеки наш проект, като по този начин Ви гарантираме спокойствие и сигурност.

Изготвяне на идейни и технически проекти (архитектура, конструкции, ел и ВиК инсталации, инфраструктура и озеленяване) – нашият екип от професионалисти ще превърне Вашите виждания и идеи в реални проекти. Ще Ви представим различни варианти с подробни описания и с внимание към най-малките детайли.

Гаранционна и следгаранционна поддръжка – изградили сме над 700 апартамента в района, за които осигуряваме екипи от професионалисти – ЕЛ и ВИК техници, които винаги са готови да помогнат. За нас е важно нашите клиенти да се чувстват спокойни и сигурни, знаейки, че винаги има кой да им помогне и да се отзове при необходимост.

Качествена реализация – водещата ни цел винаги е била и ще бъде постигането на отлично качество. Затова извършваме постоянен инвеститорски контрол и мониторинг на строителството.

Изпълнение на строителството – изградили сме много жилищни и административни сгради, започвайки от нулата. От първата копка, преминаването през груб строеж, до цялостното завършване на проекта и последващото интериорно обзавеждане до момента, в който предаваме ключа на нашите клиенти.

Съгласуване на инвестиционните проекти с всички институции, от които зависи реализирането на даден проект.

Call Now Button