За нас

За Строителна компания „Артстрой“

            „Артстрой” е иновативна и динамично развиваща се строителна компания, с богат опит в  строителната индустрия и със стабилна финансова структура. Специализирани сме в строителството на жилищни, административни сгради и хотели, с извършване на всички довършителни дейности до ключ.

         „Артстрой” е изградена на основата на принципи за свободно предприемачество в здравословна, конкурентна среда, в която умения, всеотдайност и решителност, гарантират успешни резултати.

                Радваме се на широка клиентска база, като резултат от нашата коректност и добра репутация.

         Стремим се да задоволим вкусовете и желанията на нашите клиенти, като предлагаме висококачествено строителство и добри архитектурни решения, съобразени с търсенето на пазара на недвижими имоти. Това постигаме като работим с екип от специалисти, с богат опит в строителството.

Нашите основни ценности са:
1

Отношение към Клиентите – вярваме в значимостта на клиентската удовлетвореност и даваме най-доброто от себе си, за да оправдаем техните очаквания.

2

Качество на строителството – управление на качеството, насочено към прогресивно развитие в рамките на компанията, за устойчив успех в сектора.

3

Честност – ние се придържаме към високи морални принципи и професионални стандарти.

4

Внимание към Детайлите – ние извършваме правилния проект, по безпогрешен начин, в точното време.

5

Отлични постижения – всеки ден ние се стремим към усъвършенстване чрез иновации.

Call Now Button