19th Ave New York, NY 95822, USA

АПАРТХОТЕЛ „ХАН ОМУРТАГ 7,9“

АПАРТХОТЕЛ „ХАН ОМУРТАГ 7,9“

ИНВЕСТИЦИОННА ВЪЗМОЖНОСТ В ИСТОРИЧЕСКОТО СЪРЦЕ НА ВАРНА

Представяме ви един изключителен проект, разположен в идеалния център на град Варна, съчетаващ в себе си отлична локация и най–новите технологии в съвременното строителство.

Апартхотел „ХАН ОМУРТАГ 7,9“ е разположен на тиха уличка между ЖП гара и Гръцката махала, непосредствено до пешеходната зона на морската столица. Макар и малък, районът е изключително интересен. Околните жилищните сгради са предимно къщи с характерни архитектурни елементи, а някои от улиците са покрити с калдъръм- запазен е духът на „Стара Варна“! Построени са и нови такива с ниска етажност. Освен с множеството забележителности, районът е привлекателен и с близостта си до Морската градина и плажа, както и с добрите транспортни връзки с всички квартали на града и курортите „Св.Св.Константин и Елена“ и „Златни пясъци“.

Проектът се състои от сграда, при която архитектите умело са съчетали вписването на модерната визия с околната защитена архитектурна среда.  Предвидени са 2 входа, като всеки притежава по 16 апартамента с 1 спалня и 2 студия, разпределени на 5 етажа. Проектиран е гараж с 12 подземни паркоместа.

Използваните строителни материали и системи са от доказани производители с безкомпромисно качество– керамични тухли с висока степен на изолация WINERBERGER, топлоизолационни системи на WEBER, атрактивната окачена вентилируема фасада FUNDERMAX. Общите подови части са от естествен гранит, дограмата – алуминиев профил с четирисезонен стъклопакет.  Високоскоростен асансьор ORONA ще свързва отделните етажи.

Жилищата ще бъдат завършени по БДС, с опция до ключ.

Апартхотел „ХАН ОМУРТАГ 7,9“ е чудесна инвестиционна възможност за краткосрочно или дългосрочно отдаване под наем с отлична възвръщаемост или избор за постоянно местоживеене в топ центъра на Варна.

Предвидена е гъвкава схема на заплащане и проектът е без такса за поддръжка.

Call Now Button