Бяла Сан Резидънс IV (Вила Панорама)

Бяла Сан Резидънс IV (Вила Панорама)

Всички апартаменти са продадени!

Комплекс Бяла Сан Резидънс IV (Вила Панорама) е проектиран така, че да отговаря на всички изисквания на бъдещите собственици. Построен е в класически черноморски стил, фасадата на сградата е боядисана в топли цветове.

Особеностите на черноморския стил на строителство са продиктувани от климата в България – топло лято и мека зима. Технологията на строителството е насочена към намаляване на топлообмена от вън и вътре, а оформлението на апартаментите е обмислено по такъв начин, че дори и в най-горещите дни на лятото може да се насладите на прохлада, само с едно отваряне на прозореца.

По време на строителството на комплекса са използвани изолационни материали, които предпазват сградата от прегряване. За да се създаде ефекта „сградата да диша”, е използвана специална тухла – широкопореста и куха. С цел защита от жаркото слънце на терасите на горните етажи са поставени перголи и навеси.

Комлексът е съставен от пет етажа с общо 67 апартамента. От прозорците и терасите на всички апартаменти се наблюдава неповторима гледка към морето. Комплексът разполага и с плувен басейн с детска секция, озеленяване и градинско осветление.

Комплексът раполага със следните удобства:
– Басейн за възрастни и деца;
– Воден бар;
– Озеленена територия;
– Открит паркинг;
– Ограничен достъп и денонощна охрана;
– Почистване и поддръжка на общите части.

Комплексът е завършен.

Call Now Button