19th Ave New York, NY 95822, USA

Градина в града

Градина в града

Жилищен комплекс „Градина” е разположен в добре устроените южни квартали на гр. София и е осигурен бърз достъп до „Симеоновско шосе“, „Околовръстен път“ и мoл „Πapaдaйc“.  Локацията на самия жилищен комплекс позволява лесен и перспективен достъп до центъра и оживените части на града. В района има големи супермаркети – Фантастико (3 минути), Кауфланд (7 минути), разнообразни търговски обекти, както и реномираните Френска детска градина и училище „Виктор Юго“. В непосредствена близост до комплекс „Градина“ се намират две автобусни спирки и ще бъде изградена метростанция – част от Линия 2 по сегашното направление „Витоша-Обеля“.

Домът на вашите мечти

„Градина“ е бутиков жилищен комплекс от затворен тип, който разполага с четири сгради с отделен вход – „Габър”, „Върба”, „Бук” и „Акация”. Сградите са четири етажни и разполагат с малко на брой апартаменти на етаж. Споделените части са сведени до минимум за сметка на просторните жилища, които се предлагат с източно, западно и южно изложение. Разположението на апартаментите гарантира красива гледка към Витоша и към градината на комплекса. Модерният дизайн на сградите е вдъхновен от световната тенденция за по-изчистени и елегантни фасади  и динамика на геометричните фигури. Усещането за семеен уют е важна част от същността на „Градина”, а чувството на спокойствие и хармония е постигнато не само чрез жизнените цветове на екстериора, но и чрез комбинацията от отлична ослънченост на всички жилища и красиви френски прозорци.

Връзка с природата

Вярваме, че красотата и зареждащата сила на природата са от огромно значение за пълноценния живот на всеки човек. Това разбиране е вплетено в концепцията на комплекс „Градина“. Жилищните части са хармонично разположени сред красива и детайлно проектирана градина, която отговаря на най-модерните похвати в сферата на ландшафтната архитектура. Растителните видове са подбрани по начин, който осигурява целогодишна зеленина и свежест. Тя ще променя своето излъчване и красота през всеки сезон. Градината в се простира на площ от 4 301 кв.м. и е мислено разделена на няколко зони за разходка, беседки за отдих и детска площадка за най-малките. Липсата на търговски площи и свободен достъп на външни посетители гарантира една комфортна, сигурна и здравословна среда на живот.

Научете повече за проекта тук.

Остави коментар

Call Now Button