19th Ave New York, NY 95822, USA

Представяме нашето най–ново предизвикателство и вече в строеж: многофамилна жилищна сграда, разположена в историческото сърце на Варна,  в Гръцката махала.

Нашият нов проект представлява преустройство на съществуваща в имота двуетажна сграда, която макар да не е архитектурно– строителен паметник, се намира в архитектурен резерват и граничи с такива имоти. Къщата носи в себе си морско наследство, тъй като е била роден дом на  к.д.п. Георги Боев, един от основоположниците на корабоводенето в България.

На УПИ от 262 кв.м и РЗП от 722.84 кв.м. е разработена красива класическа визия, която да е в синхрон със заобикалящата среда. Във функционално отношение новопроектираната сграда се състои от: първи етаж, включващ в себе си естетична клиника и още три етажа с общо пет апартамента. Предвиден е асансьор с директен достъп до отделните нива. Осигурени са 7 паркоместа и 16 парокоместа за велосипеди, отговарящи на нормативните изисквания.

Предвидените за влагане материали са от най–високо качество: гранитогрес, теракот и паркет по подовите повърхности, шлайфан камък и бял травертин по фасадните плоскости, ковано желязо за парапетите на терасите, балконите и цветарниците, както и декоративни решетки за климатиците, алуминиева дограма в графитен цвят по отворите.

Една истинска перла в короната на красива Варна!

Остави коментар

Call Now Button