19th Ave New York, NY 95822, USA

Жилищна сграда Belle Mare – дом на красивото море!

Жилищна сграда Belle Mare е първокласна резиденция с апартаменти, разположена сред зеленината на най – стария Черноморски курорт „Св. Св. Константин и Елена“. Заема един от последните свободни терени до морето, в най-живописната част на курорта — непосредствено до емблематичния „Гранд Хотел Варна“ и само на 200 м от морския бряг.

През последните години „Св. Св. Константин и Елена“ се превърна от любимото лятно убежище за ваканция в осъзнат избор за постоянно местоживеене на хора, които търсят една по-различна среда на местообитаване, съчетала поддържани плажове, кристално море, лечебен климат и минерални източници. До жилищната сграда се намира престижно частно чуждоезиково училище и детска градина, изключително удобство за млади семейства с деца.

Belle Mare e създадена с идеята за модерен лукс и безкомпромисно качество от първите щрихи на архитекта до най-малкия детайл на използваните материали. От монолитната стоманено бетонна конструкция, висококачествените керамични тухли с висока степен на изолация WINERBERGER, топлоизолационни системи на WEBER, до атрактивната окачена вентилируема фасада FUNDERMAX и клинкер DEUTSCHE KLINKER. Балконите и терасите ще бъдат изпълнени с отводяване и декинг на FUNDERMAX на едно ниво с подовите настилки на вътрешните помещения. Общите подови части са от естествен гранит, дограмата – алуминиев профил с четирисезонен стъклопакет. Отделните нива ще се обслужват от високоскоростен асансьор ORONA с най–високи техники за безопасност, подходящ и за хора със затруднено придвижване.

Belle Mare е нещо повече от луксозна модерна сграда. Тя е мечта и идея за висококачествено строителство, осъществено в симбиоза със запазена и поддържана паркова среда. Ето защо, планът за озеленяване включва съхраняването на вечно зелените борове на територията.

Функционално Belle Mare е решена на пет жилищни етажа разположени в две тела, както и подземен и надземен паркинг, осигуряващи паркирането в сградата. Апартаментите ще бъдат завършени по БДС с опция „до ключ“. Предвидена е детска площадка и изграждане на басейн. Издадено е Разрешение за строеж от май 2020 г, а срокът за изпълнение е 24 месеца.

Научете повече за проекта тук.

Остави коментар

Call Now Button