19th Ave New York, NY 95822, USA

Нов комплекс в ж.к. Градина, гр. София – Престиж Парк Резиденс с гледка към Витоша!

Най-новият ни проект Престиж Парк Резидънс, гр. София, ж.к. Градина стартира с откриване на строителната площадка на 23.01.2020 г. 

 

 

 

 

 

 

Резервирани към момента са 75% от апартаментите в сградата. 

Отличната локация, с панорама към Витоша, луксозното строителство и добрите архитектурни решения са основните причини да изберете Престиж Парк Резидънс за свой дом.

Жилищната сграда е решена на девет етажа, състояща се от ресторант, офиси, мезонети, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с площ от 60м2 до над 100 м2. Предвиден е подземен гараж.

Конструкцията на сградата е монолитна-стоманобетонна. Външните и вътрешни зидове ше бъдат изпълнени от тухли – WIENERBERGER Австрия, характеризиращи се с  висок коефицент на топлопроводимост.

Топлоизолационната система на сградата ще бъде изпълнена с топлоизолационен пакет Weber. Всички топлоизолационни системи на Вебер са сертифицирани и практически изпитани в независими лаборатории, при значително по-сурови условия от обичайните за България. Дограмата на сградата е предвидена да бъде 7-камерна Rehau.

Сградата ще бъде с луксозно завършени общи части от естествен камък и външни блиндирани врати. Асансьорът, който ще бъде монтиран е един от най-добрите в Европа – ORONA Испания, безшумен и високоенергийно ефективен. Строителната компания предлага завършване на довършителните работи на 100% с избрани материали от клиента. Фирмата-изпълнител гарантира стриктно спазване на всички гаранционни и извън гаранционни срокове съгласно Закона за устройство на територията.

Научете повече на сайта на комплекса http://prestigeparkresidence.bg/

 

Остави коментар

Call Now Button