Бяла Сан Резидънс I

Бяла Сан Резидънс I

Комплекс Бяла Сан Резидънс I се намира в курортния град Бяла, в южната част на града, само на 150 метра от красивия естествен плаж и яхтеното пристанище.

       Подходящ е както за сезонна почивка, така и за постоянно пребиваване.Проектът на сградата е разработен така, че да отговаря на очакванията и изискванията на бъдещите собственици, дори и на най- взискателните.Сградата е пет етажна с един вход, осигуряваща комфорт, удобство и спокойствие. На всеки жилищен етаж има по шест апартамента: три студия и тристайни апартаменти. Общо има 19 апартамента в сградата.Основно предимство на сградата е нейното местоположение. Намира се в местност, заобиколена  от двете страни с море. Така от всеки  апартамент се открива чудесна гледка към морето.

Трябва да се отбележат  и  достойнствата на целия регион. Град Бяла се намира на 50км южно от Варна. За тези, които планират да пребивават постоянно, ще разполагат с необходимата  инфраструктура: училище, детска градина, библиотека, полицейски участък, редовен автобусен транспорт, кметство. В същото време градът е идеален за почивка: плажовете са естествени, широки и чисти, има ресторанти, атракции за децата, хотели и спа центрове.Комплексът предлага следните удобства:

  • Озеленена територия;
  • Открит паркинг за собствениците;
  • На приземния етаж има магазин и ресторант;
  • На последния етаж има панорамна тераса;
  • Целогодишна и денонощна охрана;
  • Почистване и поддръжка на общите части на сградата.

Комплексът е завършен.

      Близостта до морето, околната среда на региона, възможност за сезонно или целогодишно ползване и ниските цени в етап на строителство – всичко това прави комплекс „Бяла Сан Резидънс I” привлекателна инвестиция.

ап. кв.м. ет. цена
19 111.83 4 €49 500.00

План – чертеж

План – Бяла Сан Ресидънс I

Остави коментар

Call Now Button