19th Ave New York, NY 95822, USA

Защо да изберем апартаменти директно от строител?

Какво прави една строителна фирма сигурна и надеждна в днешно време?

Без значение дали сте инвеститор или частно лице, в момент, в който се нуждаете от услугите на добра строителна фирма, Вие трябва да си зададете няколко въпроса, за да сте сигурни, че правите правилния избор.
Предишните реализирани проекти от строителна фирма, без съмнение са сред основните фактори. За какво време са изпълнение – спазени ли са всички уговорени срокове? Предварително установените норми за контрол на качеството приложени ли са адекватно? След завършването на проекта предлагат ли се технически екипи за поддръжка?
Подхождайки по този начин Вие ще сте по-близо до правилния избор! Не се доверявайте само на името и опита на компанията, тъй като има строителни фирми с дългогодишен стаж в сградостроенето, които обаче не поддържат качеството, с което са се утвърдили на пазара.
Това, което ще намерите в лицето на строителна компания Артстрой е положителен отговор на всички горепосочени въпроси. От нашия екип очаквайте само и единствено професионализъм. Това, с което се гордеем е непрекъснатият стремеж за имплементиране на новите тенденции в строителния бранш в утвърденото вече ноу хау на фирмата.
А какво е предимството да изберете апартамент директно от строител?
Със сигурност по този начин спестявате известна сума пари, която иначе би отишла за комисионна на дадена агенция. Това обаче не е всичко. При закупуването на апартамент директно от строител ще имате възможност да се запознаете в детайли със строителните материали, които са използвани (при Ваш интерес разбира се), за тяхното качество и надеждност.
Друго предимство е, че можете да поискате от строителя да извърши някаква довършителна дейност по избраното жилище. По този начин то ще се различава от всички останали, а и ще отговаря в още по-голяма степен на Вашите желания.

Остави коментар

Call Now Button