19th Ave New York, NY 95822, USA

Защо да живеете в нашата нова сграда?

Причини, поради които да живеете в нашата нова сграда

Ние от „Строителна компания Артсрой“ с гордост Ви представяме нашата нова сграда в престижния и елитен Варненски квартал, а именно Бриз. Близостта до морската градина и морския бряг са привлекателни, както за млади семейства с деца, така и за хора от всички възрасти, за ежедневни разходки. Отличната инфраструктура допринася за удобството на своите обитатели с многото спирки на редовен градски транспорт, бърз и лесен достъп до централната градска част по реновирания и добреосветен бул. „Княз Борис I“ с широки тротоари и велоалеи.

Сградата е проектирана и изградена в унисон с всички нови европейски и световни стандарти в строителството и довършителните работи. Разпределението на жилищата са съобразени с нуждите и изискванията на клиентите, които ние добре познаваме и сме разбрали през годините от предходни изпълнени обекти. Така се стараем да задоволим и най- изтънчените представи за уютен нов дом.

При закупуване на апартамент директно от строителя и по време на самото му построяване, клиентът има възможност за избор на квадратура, етаж, разпределение, изложение и панорама. Дори и при голямото разнообразие от апартаменти, ако не откриете своя апартамент, ние можем да обединим и пригодим съобразно вашите изисквания един или повече обекти, за да се почувствате специални и доволни, а също така и да повишите вашето качество на живот.

Остави коментар

Call Now Button